Schaatstrainingen seizoen 2021 – 2022

In het winterseizoen geeft VIJC schaatstrainingen in het Sportiom in Den Bosch en op de 400-meter baan in Eindhoven. De trainingskosten zijn inbegrepen in het lidmaatschap van de VIJC; de toegang tot de ijsbanen moet extra in rekening gebracht worden.
Onderaan deze pagina vind je nog het inschrijfformulier voor het Sportiom; de inschrijving voor de 400-meter baan in Eindhoven is gesloten.

Trainingen in het Sportiom
T/m 6 maart 2022 traint de VIJC wekelijks op zondag in het Sportiom. Er zijn drie trainingsuren.
• 1e uur: 09.00 – 10.00 uur (jeugd)
• 2e uur: 10.00 – 11:00 uur (volwassenen)
• 3e uur: 18.45 – 19.45 uur (volwassenen)
Voor toegang tot de ijsbaan gedurende het winterseizoen wordt € 50,- in rekening gebracht.

Trainingen in Eindhoven
T/m 15 en 17 maart 2022 geeft de VIJC trainingen op de ijsbaan in Eindhoven tijdens de speciale trainingsuren van de KNSB. Deze zijn op:
• Dinsdag van 18.30-19.45 uur
• Donderdag van 18.30-19.45 uur

Je kunt voor deze trainingen kiezen uit twee verschillende abonnementen, afhankelijk van of je ook wedstrijden wil schaatsen. Voor toegang tot de ijsbaan tijdens de KNSB uren wordt een per abonnement verschillend bedrag in rekening gebracht.

Wat kun je met een trainings-abonnement Eindhoven ?
Het trainings abonnement geeft toegang tot de KNSB trainingsuren (18.30 – 19.45 uur) van de 400-meter baan van het IJssportcentrum in Eindhoven op dinsdag of donderdag (of beide dagen). Dit abonnement geeft geen recht op deelname aan wedstrijden (met uitzondering van het clubkampioenschap). Voor dit abonnement is geen KNSB-licentie nodig.
Het trainingsabonnement kent geen reductie-tarief.

Wat kun je met een basis-abonnement Eindhoven ?
Dit abonnement geeft naast toegang tot de reguliere training op dinsdag- en/of donderdagavond ook het recht tot deelname aan langebaan-wedstrijden in Eindhoven en Geleen én marathonwedstrijden op alle 400m-banen binnen het gewest. Let op! Voor dit abonnement is een wedstrijdlicentie vereist, deze dien je zelf aan te vragen, zie: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/
Voor het 3e of volgende gezinslid uit één gezin geldt een reductie van 50%.

Let op, jureren!
Schaats je tijdens de KNSB uren in Eindhoven, dan dien je (of in het geval van jeugdleden een ouder) ook één keer dit seizoen te jureren bij een wedstrijd in Eindhoven. Het wedstrijdoverzicht volgt later dit seizoen en dan kun je aangeven bij welke wedstrijd je komt helpen.