Schaatstrainingen seizoen 2021 – 2022

In het winterseizoen geeft VIJC schaatstrainingen in het Sportiom in Den Bosch en op de 400-meter baan in Eindhoven. De trainingskosten zijn inbegrepen in het lidmaatschap van de VIJC; de toegang tot de ijsbanen moet extra in rekening gebracht worden.
Onderaan deze pagina vind je de inschrijfformulieren. Vul voor elk gezinslid een apart formulier in.

Trainingen in het Sportiom
Vanaf 24 oktober 2021 traint de VIJC traint wekelijks op zondag in het Sportiom. Er zijn drie trainingsuren.
• 1e uur: 09.00 – 10.00 uur (jeugd)
• 2e uur: 10.00 – 11:00 uur (volwassenen)
• 3e uur: 18.45 – 19.45 uur (volwassenen)
Uitzondering: op 26 december 2021 (tweede kerstdag) is er geen les.
Op 2 en 9 januari 2022 is er geen training tussen 10.00 en 11.00 uur.
Voor toegang tot de ijsbaan gedurende het winterseizoen wordt € 50,- in rekening gebracht.

Trainingen in Eindhoven
Vanaf 19 en 21 oktober 2021 geeft de VIJC trainingen op de ijsbaan in Eindhoven tijdens de speciale trainingsuren van de KNSB. Deze zijn op:
• Dinsdag van 18.30-19.45 uur
• Donderdag van 18.30-19.45 uur
Uitzondering: er is geen training op 24 en 31 december i.v.m. kerst en oudjaar.

Je kunt voor deze trainingen kiezen uit twee verschillende abonnementen, afhankelijk van of je ook wedstrijden wil schaatsen. Voor toegang tot de ijsbaan tijdens de KNSB uren wordt een per abonnement verschillend bedrag in rekening gebracht.

Wat kun je met een trainings-abonnement Eindhoven ?
Het trainings abonnement geeft toegang tot de KNSB trainingsuren (18.30 – 19.45 uur) van de 400-meter baan van het IJssportcentrum in Eindhoven op dinsdag of donderdag (of beide dagen). Dit abonnement geeft geen recht op deelname aan wedstrijden (met uitzondering van het clubkampioenschap). Voor dit abonnement is geen KNSB-licentie nodig.
Het trainingsabonnement kent geen reductie-tarief.

Wat kun je met een basis-abonnement Eindhoven ?
Dit abonnement geeft naast toegang tot de reguliere training op dinsdag- en/of donderdagavond ook het recht tot deelname aan langebaan-wedstrijden in Eindhoven en Geleen én marathonwedstrijden op alle 400m-banen binnen het gewest. Let op! Voor dit abonnement is een wedstrijdlicentie vereist, deze dien je zelf aan te vragen, zie: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/
Voor het 3e of volgende gezinslid uit één gezin geldt een reductie van 50%.

Let op, jureren!
Schaats je tijdens de KNSB uren in Eindhoven, dan dien je (of in het geval van jeugdleden een ouder) ook één keer dit seizoen te jureren bij een wedstrijd in Eindhoven. Het wedstrijdoverzicht volgt later dit seizoen en dan kun je aangeven bij welke wedstrijd je komt helpen.

Inschrijving winterseizoen 2021 – 2022 geopend
Vanaf seizoen 2021-2022 kun je je nu meteen inschrijven voor de deze schaatstrainingen van de VIJC. Aan de inschrijving is direct de betaling via iDeal gekoppeld. Vul voor elk gezinslid een apart inschrijfformulier in.
Hieronder staan (de links naar) de inschrijfformulieren van de verschillende trainingen.
= Sportiom op zondag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op dinsdag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op donderdag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op dinsdag èn donderdag