Marketingplan Today

Bedrijf info: Iedereen verdient een goed marketingplan. Of het nu jouw vereniging, zzpschap of organisatie betreft. De auteur van Marketingplan Today is lid van VIJC. Op de Marketingplan Today website kan je zelf jouw plan maken. Gratis. Natuurlijk kan je ook de hulp van de auteur inschakelen.
Website: www.marketingplantoday.nl
Reden sponsoring: Het initiatief voor nieuwe clubkleding ondersteun ik graag. Zo is de sponsoring begonnen.

Viermakelaars

Bedrijf info: Viermakelaars is in 2003 ontstaan doordat enkele makelaars de handen ineen sloegen met als credo “samen staan we sterk”. Dit is een succesformule gebleken want inmiddels heeft Viermakelaars drie vestigingen; Zowel vanuit ‘s-Hertogenbosch, Vught als Rosmalen wordt de markt zo optimaal mogelijk bediend door deze inmiddels ‘regionale’ makelaar met ‘plaatselijke’ kennis.
Website: www.viermakelaars.nl
Reden sponsoring: Verankering in de regio en samenleving is voor Viermakelaars net zo belangrijk als sporten. Daarom zal je onze sponsoring bij meer sportaccomodaties aantreffen.

KUSTOMAID

Bedrijf info: Kustomaid kenmerkt zich door het unieke winkeldesign, de mooiste merken en alles in combinatie met (Brabantse) huiselijkheid en een specialist die van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Als wintersportspecialist en bootfitter heb ik veel trainingen gegeven en ik weet vrijwel zeker dat ik voor ieder klant een perfecte skischoen kan vormen. Deze wintersportspecialisatie in combinatie met een eigentijdse kledingboetiek maakt dat Kustomaid uniek is!
Website: www.kustomaid.com
Reden sponsoring: Kustomaid heeft het mogelijk gemaakt dat de VIJC nu de beschikking heeft over 14 paar verstelbare combi-noren (tegen een zeer schappelijke prijs).

Van Iersel Luchtman Advocaten

Bedrijf info: Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. We zijn flexibel, kritisch en direct. Komen snel to the point. Openheid van zaken leidt nu eenmaal tot eerlijke en langdurige relaties. Dat werkt het beste voor u en voor ons. We zijn dan ook met recht het advocatenkantoor voor de ondernemer.
Website: www.vil.nl
Reden sponsoring: Wij zijn altijd erg onder de indruk van het schaatsen op het natuurijs van de IJzeren Man. Omdat wij weten en begrijpen dat er veel bij komt kijken om veilig en prettig te kunnen schaatsen op natuurijs, en omdat Vughtse IJsclub daar veel energie is steekt, ondersteunen wij de ijsclub van harte.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly