Jeugd: wat bieden we

Zomer 2023: skeeleren op de wielerbaan Schijndel
De Vughtse IJsclub organiseert in het zomerseizoen ook skeelertraining voor de jeugd, vanaf maandag 3 april t/m 25 september. De training wordt gegeven op het sportcomplex “de Leemput” Leemputtenweg 3 in Schijndel, op maandagavond van 18:30 tot 20 u. Meer informatie over de skeelertraining vind je in het menu onder [skeeleren].
 
Zomer 2023: bostraining bij de Bindplaats
Dit seizoen is er vanaf zondag 26 maart t/m 15 oktober een leuke bostraining voor jullie. De training vindt op zondagochtend plaats van 9:30 – 10:45 uur. Verzamelen bij ons clubhuis “de Bindplaats” aan de IJzeren Man, Boslaan 43 te Vught. De training is bedoeld om de spieren soepel te houden en je conditie op peil zodat je in vorm blijft voor het winterseizoen op de schaats, maar natuurlijk ook om gewoon lol met elkaar te hebben.
 
Herfst 2023: schaats-jeugdkamp op 28 en 29 oktober
Zodra we meer weten, zie je dat op deze pagina.
 


Winterprogramma

Trainingsuur voor de jeugd in het Sportiom
Elke zondagmorgen vanaf half oktober 2023 ben je van 9.00 tot 10.00 uur welkom op het Sportiom. We trainen daar in verschillende groepjes op verschillende niveau’s. Zie ook de Sportiom-pagina.
Kijk maar even mee: een filmpje van de Sportiom-training.
 
Op zondag 5 maart 2023 vond trouwens de 3e, afsluitende wedstrijd van het Bossche Baan kampioenschap (BBK) voor de jeugd plaats.
Kijk hier voor de einduitslag:
Einduitslag bij de meisjes na 3 wedstrijden.
Einduitslag bij de jongens na 3 wedstrijden.
 


Op zondag 12 februari 2023 werd tijdens het jeugd-schaatsuur een presentatie voor de ouders verzorgd. U kunt deze nog een keer hier bekijken.
 
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen via jeugdcoordinator@vijc.nl