Lid worden kan door een mailtje te sturen naar vijc.bestuur@live.com
Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap bij de Vughtse IJsclub dan kan je contact opnemen met Liesbeth Verhoeff via bovengenoemd e-mailadres.

Contributie
De contributie geeft recht om deel te nemen aan alle trainingen, met uitzondering van de schaatstrainingen op de Bossche baan in het Sportiom en de baan in Eindhoven op dinsdag- en donderdagavond.
Per 1 mei bedraagt de contributie voor een jaar dat loopt van oktober t/m september:
€ 90,- voor senioren // € 72,50 voor jeugd van 13 t/m 20 jaar // € 55,- voor jeugd t/m 12 jaar

Meer info …

Zomerlidmaatschap

Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan alle zomertrainingen, skeeler-, fiets- en  bos/veldtrainingen  vanaf april tot eind het van het zomerseizoen. Inclusief deelname aan de ledendag.
Dit lidmaatschap staat open voor ouders van leden, vriend/vriendinnetje van leden en schaatsers van andere verenigingen die deze training bij ons willen volgen.
De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen €27,50 voor de jeugd en €45,00 voor volwassenen.
Op maandagavond skeeleren we op de baan van Thialf in Schijndel, Leemputtenweg 3. We starten 18.30 uur (6:30 pm). We trainen in drie groepen: volwassenen, wedstrijdjeugd en jeugd, met ieder hun eigen trainers. Gedurende de zomervakantie kunnen groepen samengevoegd worden.
De bos/veldtrainingen op zondagochtend starten om 09.30 en eindigen om 11.00. Daarna kan een kopje koffie gedronken worden op ons eigen terrein  aan de IJzeren Man evt. na  een frisse duik in het water. We hopen hiermee vooral de ouders van onze jeugdleden te stimuleren hun kinderen niet alleen naar de training te brengen maar ook de wachttijd sportief goed door te brengen.
Aanmelden voor dit zomer-lidmaatschap kan bij de opening van het zomerseizoen in ons clubhuis “de bindplaats” in Vught of door een mail naar [email protected].

Proeflessen

Regelmatig zijn er mogelijkheden voor het volgen van één of meerdere proeflessen. Dat kan bijvoorbeeld via ‘de schaatsbon’ (3 trainingen voor een speciale prijs), of ‘gewoon’ een keer willen kijken en meedoen. Meer informatie of opgave per e-mail ([email protected]).