Lidmaatschap
De VIJC kent een jeugdlidmaatschap voor kinderen tot en met 12 jaar, voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar en volwassenen vanaf 19 jaar.

Aanmelding
Lid worden kan door het inschrijfformulier te downloaden, uit te printen, te ondertekenen en op te sturen naar de ledenadministratie (zie formulier senior / formulier jeugd). Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap bij de Vughtse IJsclub dan kan je contact opnemen via het contactformulier of stuur een mailtje naar vijc.bestuur@live.com

Inschrijfformulier lidmaatschap Senioren

Inschrijfformulier lidmaatschap Jeugd

Contributie
Het lidmaatschap geeft recht om deel te nemen aan alle trainingen van de VIJC. Voor de toegang tot trainingen in het Sportiom en op de ijsbaan in Eindhoven wordt daarnaast een extra bedrag in rekening gebracht.
Per 1 juli 2021 bedraagt de contributie voor een jaar dat loopt van oktober t/m september:
= € 100,- voor senioren
= € 80,- voor jeugd van 13 t/m 18 jaar
= € 60,- voor jeugd t/m 12 jaar
Doe je niet mee aan onze activiteiten maar wil je de VIJC wèl steunen, dan bestaat er een steun-lidmaatschap voor € 15,- (of meer).

Steunlidmaatschap
We zijn blij met onze steunleden. De steunleden ontvangen ook onze digitale nieuwsbrief de Emuts, zijn van harte welkom op onze jaarlijkse ledendag en krijgen een uitnodiging voor onze nieuwjaarsbijeenkomst.
Het inschrijfformulier voor een steunlidmaatschap volgt nog.

Proefles
Wil je eerst een indruk krijgen van de trainingen bij VIJC, volg dan een proefles.
Voor de proefles kunnen volwassenen zich aanmelden: stuur een mailtje naar vijc.bestuur@live.com.
De jeugd kan zich aanmelden bij de jeugdcoordinator@vijc.nl.

Zomerlidmaatschap
Speciaal voor familieleden en partners van onze leden die niet schaatsen, maar het wel leuk vinden om met onze zomertrainingen mee te doen, hebben we het zomerlidmaatschap in het leven geroepen. Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan alle skeeler-, fiets- en bos/veldtrainingen vanaf april tot het einde van het zomerseizoen. Inclusief deelname aan de ledendag.
De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen € 30,- voor de jeugd en € 50,00 voor volwassenen. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

NTFU-lidmaatschap
De VIJC is als vereniging lid geworden van de wielersportbond NTFU. Dit biedt VIJC een betere verzekering voor de wielertijdrit en opleidingen. Word je lid van de NTFU, dan profiteer je van onder andere het verzekeringspakket, een uitgebreid aanbod aan diensten en producten en ondersteun je het NTFU werk als belangenbehartiging voor de wielersport. Zie ook https://www.ntfu.nl
Indien je nog geen lid bent van de NTFU, kun je via de VIJC lid worden. De kosten van dit NTFU lidmaatschap bedragen €62,50 voor de periode 1 september 2021 tot 31 december 2022. Stuur dan een email naar Marc Peters
Geef in de email aan dat we je mogen aanmelden als NTFU lid per 1 september 2021 tegen de kosten van €62,50.

Indien je al lid bent van de NTFU:
Ben je al lid dan blijven de kosten voor het lidmaatschap zoals ze nu voor jou als individueel lid gelden maar gaan deze vanaf 1 januari 2022 via de VIJC lopen en ga dit je via de VIJC betalen. We schrijven je per 1 september alvast in als clublid. Indien je extra diensten of een hogere fietsverzekering afgesloten hebt, dan blijven deze extra’s rechtstreeks tussen jou en de NTFU lopen. Denk er aan dat als je NTFU lidmaatschap nu via een andere vereniging loopt, dat je dit zelf bij die vereniging moet opzeggen. Indien je hiermee akkoord gaat, wil je dan je NTFU lidnummer aan Marc Peters doorgeven.