Lidmaatschap

Aanmelding
Lid worden kan door een mailtje te sturen naar vijc.bestuur@live.com
Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap bij de Vughtse IJsclub dan kan je contact opnemen met Liesbeth Verhoeff via bovengenoemd e-mailadres.

Contributie
De contributie geeft recht om deel te nemen aan alle trainingen, met uitzondering van de schaatstrainingen op de Bossche baan in het Sportiom en de baan in Eindhoven op dinsdag- en donderdagavond.
Per 1 mei bedraagt de contributie voor een jaar dat loopt van oktober t/m september:
€ 90,- voor senioren // € 72,50 voor jeugd van 13 t/m 20 jaar // € 55,- voor jeugd t/m 12 jaar

Meer info …

Boslidmaatschap

Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan alle bostrainingen op zondag-ochtend. De trainingen worden gegeven van April tot begin van de zomer. Het lidmaatschap is inclusief afsluitende brunch en de ledendag aan het einde van de zomer. Dit lidmaatschap staat open voor ouders van leden, vriend/vriendinnetje van leden en schaatsers van andere verenigingen die deze training bij ons willen volgen. De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen 25€ per seizoen.

Meer info …

Proeflessen

Regelmatig zijn er mogelijkheden voor het volgen van één of meerdere proeflessen. Dat kan bijvoorbeeld via ‘de schaatsbon’ (3 trainingen voor een speciale prijs), of ‘gewoon’ een keer willen kijken en meedoen. Meer informatie of opgave per e-mail ([email protected]).

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly