400m. recreanten Eindhoven

Voor iedereen is er zaterdagmorgen de mogelijkheid om in clubverband op de 400 meter baan in Eindhoven te schaatsen. Dat is overigens wel een publieksuur.

Schaatstechnische begeleiding
Zaterdagochtend gaat een grote groep VIJC-leden van 10.00 tot 12.00 uur gezamenlijk schaatsen en trainen in Eindhoven. Hiervoor volstaat een toegangskaartje voor de ijsbaan, maar als je vaker komt is een stadspas te overwegen.

In groepjes van verschillend niveau worden er flink wat rondjes gereden. Het liefst in een treintje. We doen ook steigerungen en er worden onderling aanwijzingen gegeven over techniek en schaatshouding. Als je wilt kan je ook gewoon zelf je eigen rondjes rijden. Na afloop wordt er onder het genot van koffie of chocomel in de kantine van de ijsbaan gezellig nagepraat.

Voor diegenen die nog niet zo lang lid zijn van onze club is dit zeker een aanrader. Je ervaart de gezelligheid van de club, je leert andere clubleden kennen en je kunt ervaren hoe het is om op een 400 meter baan te schaatsen.

Er wordt gecarpoold vanaf de bushalte tegenover het provinciehuis, Brabantlaan in ‘s-Hertogenbosch. Verzamelen om 09.15 uur.