jeugd-lidmaatschap

Het jeugd-lidmaatschap geeft in de winter op zondagmorgen recht op trainingen van de VIJC in het Sportiom (Den Bosch) en dinsdag- of donderdagavond op de 400-meter baan in Eindhoven. Voor beide banen moet je je inschrijven en betaal je in één bedrag de toegang tot de ijsbaan. Zie onder [activiteiten]. Daarnaast mag je altijd meedoen aan de zaaltraining (maandagavond) in Vught.
Het lidmaatschap geeft in de zomer recht op de skeelertrainingen (maandagavond) en de bostraining bij het clubhuis (zondagmorgen).

Proefles
Eerst maar eens uitproberen ? Je bent meer dan welkom om twee schaats-proeflessen te volgen. Neem hiervoor contact op via de jeugdcoordinator@vijc.nl
Bevalt het schaatsen of skeeleren je? Dan heten we je hartelijk welkom als lid.

Lidmaatschap
De VIJC kent een jeugdlidmaatschap voor kinderen tot en met 12 jaar, voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar (en volwassenen vanaf 19 jaar).
Je meldt je aan door dit inschrijfformulier te downloaden, uit te printen, te ondertekenen en op te sturen naar de ledenadministratie:
Inschrijfformulier lidmaatschap Jeugd

Contributie
Per 1 juli 2021 bedraagt de contributie voor een jaar dat loopt van oktober t/m september:
= € 60,- voor jeugd t/m 12 jaar
= € 80,- voor jeugd van 13 t/m 18 jaar

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de jeugdcoordinator@vijc.nl