Schaatsbank

Schaatsbank: eenvoudig Noren huren

Schaatsen bij de Vughtse IJsclub doen we op ‘noren’. Niets is fijner dan schaatsen op noren die goed op maat zijn er zeker niet te ruim zitten (dunne sokken!). Bij onze trainingsuren in het Sportiom schaatsen we ook op noren.

Voor de jeugd kan het kostbaar zijn om, vanwege groeiende voeten , met regelmaat nieuwe schaatsen te kopen. Daarom beschikt onze club voor (aspirant) leden over een schaatsbank. Hierin zitten in principe schaatsen t/m maat 41. Het zijn meestal verstelbare Nijdam combinoren of Viking Junior lage noren.

Je betaalt € 50,= borg en bij inleveren (bv. aan het einde van het seizoen) ontvang je € 30,= terug.

Interesse ? Bel of app Aad Smid, 06 19134751 of email hem, aad.smid@online.nl om een pas-afspraak bij hem thuis te maken.

.