• Dit evenement is voorbij.

Zomerseizoen 2020

Dit is de planning voor het zomerseizoen t/m 27 september 2020:

VIJC volgt (uiteraard) de RIVM maatregelen dus we mogen weer samen sporten waarbij wij alle veiligheidsmaatregelen, voorgeschreven door KNSB, NOC/NSF, RIVM en de gemeente, in acht nemen.

Skeeleren
Nadat de jeugd op 11 mei al enthousiast is begonnen op de skeelerbaan van Thialf in Schijndel, zijn vanaf 18 mei de volwassenen ook van harte welkom. De wc’s en kleedlokalen blijven gesloten, de groepen blijven strikt gescheiden. Er is een toezichthouder bij de baan, zodat de trainers zich kunnen richten op het training geven. Ook hier geldt dat de 1½ m maatregel wordt nageleefd en na afloop gaat iedereen meteen huiswaarts. Voor de jeugd en hun ouders gelden verschillende richtlijnen die al duidelijk gecommuniceerd zijn. Het is wenselijk ca. 18.30 uur aanwezig te zijn op de baan in Schijndel, Leemputtenweg 3, 5482 ZZ Schijndel. De laatste training is op maandag 21 september.

Bostraining
Deze trainingen zijn weer opgestart. Verzamelen zondagmorgen om 09.30 uur bij de Bindplaats (clubhuis) aan de IJzeren Man. De laatste bostraining is op zondag 27 september. We houden ons sowieso aan de 1,5 m afstand tot elkaar. Dat spreekt voor zich. Om 11.00 uur ben je weer terug bij de Bindplaats.

Fietstraining
De laatste fietstraining is op woensdag 23 september. Verzamelen om 18.30 uur bij de Bindplaats. Ook bij het trainen worden de coronaregels in acht genomen; we fietsen in kleine groepjes.

zaterdag 12 september: Ledendag UITGESTELD

Maandag 14 september: Clubkampioenschappen skeeleren, Schijndel

Zaterdag 26 september: Wielerploegentijdrit AFGELAST

Zondag 27 september: laatste bostraining.

Datum:
, , , , ,