• Dit event is voorbij.

Start-to-Skate

7 mei | 18:30 - 19:30

€16

Leer skeeleren met de Vughtse IJsclub, 3 dinsdagavonden: 7, 14, 21 mei (reservedatum 28 mei)

Start-to-Skate is een landelijke actie om volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar enthousiast te maken voor het skeeleren. Overal in het land wordt wel wat georgani­seerd en de Vughtse IJsclub (VIJC) doet ook mee.

Op drie dinsdagavonden, 7, 14, 21 mei (reservedatum 28 mei) verzorgt de VIJC vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur een clinic op het Zorgpark Voorburg (Reinier van Arkel) in Vught. In leeftijdsgroepen van maximaal 20 personen oefent u onder begeleiding van ervaren trainers de slag, verschillende remtechnieken en balans. De trainers en vrijwilligers van de VIJC zorgen ervoor dat het drie fantastische avonden worden.

Start-to-Skate kost in het totaal € 16,- per deelnemer. Het dragen van een helm is verplicht, eventueel na overleg te lenen van de VIJC. We raden ook aan knie- pols- en elleboogbeschermers te dragen. Naast die helm zijn die polsbeschermers het belangrijkst.

INSCHRIJVEN via deze link:  inschrijven.nl/form/2019050750250-nl

Na Start-to-Skate krijg je vast de smaak van het skeeleren te pakken. Door lid te worden van de VIJC is het mogelijk om de hele zomer elke maandagavond in clubverband te skeeleren.

Zorgpark Voorburg, Parklaan 5, Vught.  P = parkeren ; S = startplek

Datum: