Schaatskamp jeugd verslag

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober ging de V.IJ.C. jeugd op schaatskamp. De schaatsen gingen weer uit het vet om het eerste baantje te kunnen rijden op de schaatsbaan in Nijmegen. De training werd verzorgd door Rick en Arjen Overheul en ook de oudere jeugd was aanwezig.

De overnachting vond plaats in Nistelrode, waar we te gast waren bij de scouting. De bosrijke omgeving en de prachtige kamplocatie droegen bij aan een fantastische sfeer, het spannend bosspel mocht natuurlijk niet ontbreken en het kampvuur werd op gitaren muzikaal omlijst door het debuterende Trio Overheul (Arjen, Rickardo, Jeremy) die de jeugdige schaatsers lieten zien dat ze meer kunnen dan alleen goed en hard schaatsen en waar we hopelijk nog meer van gaan horen.

Op zondag deden we mee aan de Dunesgames in Herpen. In teams moesten we 6 km klimmen, klauteren en kruipen in de Herperduinen, het was voor velen een ware uitdaging, defensie was er niks bij!

Moe maar voldaan kwam de jeugd terug in Den Bosch, de eerste training zit erop, wij zijn er helemaal klaar voor, kom maar op met dat nieuwe seizoen.

De foto’s staan op Facebook

 

Vorig bericht

Volgend bericht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *