Grote Clubactie van start

Grote Clubactie 2022

De Vughtse ijsclub verkoopt loten met de Grote Clubactie
Dit jaar doen wij, de Vughtse ijsclub mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor extra jeugdactiviteiten en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De landelijke lotenverkoop is van start gegaan en loopt tot eind november! Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! De hoofdprijs is € 100.000,= Trekking 6 december 2022.

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Maar je kunt ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!
Wil je meer informatie kijk dan de website van de Grote Clubactie

Vorig bericht

Volgend bericht