Viering 80-jarig bestaan VIJC

In oktober 2021 bestaat de Vughtse IJsclub (VIJC) 80 jaar!

Na anderhalf jaar op 1,5m of verder geleefd te hebben, zonder koffie en borrels en al helemaal geen feestje, willen we weer met zijn allen 80 jaar VIJC vieren. Hoog tijd om weer echt met elkaar bij te praten, nieuwe leden te leren kennen, jonge leden wegwijs te maken en gewoon plezier te maken. Oftewel nieuwe herinneringen met elkaar te maken en te delen.
Er staan twee momenten gepland.

16 oktober 2021
Allereerst, op onze oprichtingsdatum en tevens het begin van het nieuwe schaatsseizoen (16 oktober). Die dag willen we in de ochtend met alle liefhebbers lekker gaan schaatsen (de ijsbaan in Eindhoven gaat die ochtend weer open). In de middag dan ons officiële feest met borrel en BBQ. We willen ook graag de ouders van de jeugdleden hartelijk uitnodigen hieraan deel te nemen (wellicht tegen een kleine BBQ vergoeding ) om trainers, andere leden en ouders beter te leren kennen. En wij jullie natuurlijk ook.

11-12-13 maart 2022
In navolging van het grote succes bij het 75-jarig bestaan is het idee om het weekend van 11-13 maart met zijn allen op kamp te gaan. Dan kunnen we nog net een keer onze nieuwe vaardigheden tonen, en onbegrensd plezier maken op locatie. We zijn hard aan het werk om dit weekend handen en voeten te geven. Daarom nu al de vraag om het weekend te reserveren. Later (begin september) komen we met de vraag voor een inschrijving zodat we het kamp verder kunnen organiseren.

Kamp 75-jarig bestaan

Datum: