Kerstschaatsen 2021 Sportiom Den Bosch

28 december - 30 december

WIL JIJ LEREN SCHAATSEN?

Schaatsen kun je leren! De Vughtse IJsclub VIJC organiseert op dinsdag 28 december, woensdag 29 december en donderdag 30 december 2021 schaatslessen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar (basisschool) in het Sportiom in ‘s-Hertogenbosch (naast stadion De Vliert). Je leert dan alles over de techniek van het schaatsen. Wij schaatsen op noren, maar met ijshockey of kunstschaatsen kun je ook prima meedoen.
Kerstschaatsen is een mooie manier om te kijken of je schaatsen leuk vindt of om gewoon lekker in de ochtenduren te schaatsen en de beginselen van het schaatsen te leren.

Alleen nog maar het eerste uur
De inschrijving loopt storm. Daarom kun je je nu alleen nog inschrijven voor het eerste uur, tussen 8 en 9 uur. Je krijgt drie dagen lang schaatsles van onze trainers, in het Sportiom in Den Bosch. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn, om op tijd je schaatsen aan te hebben.

Materiaal
IJshockeyschaatsen zijn te huur in het Sportiom voor € 3,- per dag. De VIJC heeft een beperkt aantal combi-noren te huur (maat 30-33) voor € 2,50 per dag.
Handschoenen en helm vormen een belangrijke bescherming en zijn daarom verplicht. De Vughtse IJsclub stelt ook helmen beschikbaar als je niet over een helm beschikt.
En als verdere kleding: een trainingspak met een warm shirt eronder voldoet prima.

Vroege vogel uur van 08.00 tot 09.00 uur € 10,- voor de 3 lessen tezamen
en een uur later van 09.00 tot 10.00 uur € 16,-. voor de 3 lessen tezamen (uitverkocht)

Inschrijven kan via Sjors Sportief
Dus noteer alvast in je agenda: dinsdag, woensdag en donderdag 28/29/30 december !

Begin:
Einde: