80 jaar VIJC: afsluitende ledendag

10 september | 13:30 - 22:00

Dit jaar vieren we ons 80 jarig bestaan. We startten toen op 16 oktober met het schaatsseizoen in Eindhoven en voor de jeugd met klimmen in het klimbos in Vught. Vervolgens hebben we samen geluncht en de jubileum-activiteiten voortgezet met de speciale 80-jarige ledendag. En op 25 juni organiseerden we de eerste VIJC fietstoertocht.

We sluiten dit jubileumjaar op 10 september feestelijk af.

Voor de jeugd is er ook een ochtend-programma dat er als volgt uitziet:
= verzamelen bij de IJM (Boslaan 49, Vught) tussen 10:30 – 10:45 uur.
= Klimmen/Adventure vanaf 11:00 uur. (aanvullende kosten € 5,=)
= Lunch voor de jeugdleden in het clubhuis vanaf 13:00 uur.
Wilt u uw kind hiervoor aanmelden, dan graag via dit invulformulier en voor elk kind een apart formulier invullen.

Voor alle leden (volwassenen en kinderen) die zich hieronder gaan aanmelden, start ‘s middags om 13.30 uur het programma. Eerst testen we elkaars kennis en vaardigheden. Dan staan we een moment stil bij ons 80-jarig bestaan en sluiten we af met een BBQ. We willen ook graag de ouders van de jeugdleden van harte uitnodigen om vanaf 16:00 uur aan te sluiten en deel te nemen aan de BBQ om trainers, andere leden en ouders (nog) beter te leren kennen.

Voor de ledendag met BBQ (incl. vegetarische variant) vragen we een bijdrage:
Volwassenen (senioren en ouders) € 12,50 / Jeugdleden € 5,00

Geniet van de zomervakantie en schrijf je/jullie nu alvast in; dit kan tot uiterlijk 31 augustus:

De betaling is voor
Te betalen bedrag € -
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Marc Peters

Datum:
Tijd: