Uitslag Wielerploegentijdrit 2021

Zaterdag 25 september was er weer de jaarlijkse VIJC Wielerploegen-tijdrit op het parcours van de parallelweg A2 tussen Vught en Boxtel.
Kijk voor alle uitslagen in dit document.

Het foto-album van deze VIJC Wielerploegentijdrit vind je hier: foto-album WPT 2021.
Met grote dank aan fotograaf Ties Wijffels.

We kijken terug op een zeer geslaagde ploegentijdrit. We troffen het weer met het weer: in de ochtend bewolkt maar in de middag brak de zon door en de temperatuur was prima.

Het bleek maar weer dat de inzet van verkeersregelaars geen overbodige luxe is, want er was weer genoeg om in goede banen te leiden. En het is nooit te voorspellen op welke posten dat zal zijn. Er zijn altijd bewoners langs de route die toch absoluut het parcours op moeten en deze keer was er zelfs een kruisende mountainbike tocht. Gelukkig is het door de verkeersregelaars en motorrijders heel goed opgevangen.

De wedstrijd zelf is ook prima verlopen. Er waren wel twee valpartijen. Beide valpartijen kwamen doordat rijders binnen hun eigen ploeg elkaar raakten. Bij één van de snelste ploegen gaf dat een flinke smak (bij 50 km/uur) en één van de renners had behoorlijke schaafwonden, maar dat leek alles. Een dag later kwam hij erachter dat hij een enkelbreuk had opgelopen. Wat een pech. Ca. 6 weken herstel en over 14 dagen geen NK Marathon voor hem. Vanaf onze kant van harte beterschap!

Vorig bericht

Volgend bericht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *