Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerseizoen 2023

26 maart - 15 oktober

Waaraan kun je deze lente, zomer en herfst allemaal deelnemen ? De VIJC biedt aan:

FIETSEN

Woensdagavond fietstraining: van 5 april t/m 20 september 2023 kunnen VIJC-leden vanaf 18 jaar meedoen aan de fietstraining. We verzamelen om 18.45 uur bij ons clubhuis ‘de Bindplaats’ (Boslaan 43 in Vught) en we fietsen in verschillende niveau-groepen. Wil je voor het eerst meefietsen, mail dan naar Aad Geers.

Zaterdagmorgen fietstoertochten: van 1 april t/m 30 september 2023 kun je meefietsen met één van de fietsgroepen waarbij de afstand en de snelheid aangepast wordt aan de deelnemers.
Start in principe om 09.00 uur bij “De Bindplaats” aan de IJzeren Man, Boslaan 43 in Vught.
Onze groepen zijn niet groter dan 10 fietsers en meestal formeren we meerdere groepen. Er bestaat ook een rustige fietsgroep waarbij een sportieve fiets al volstaat. Deze groep vertrekt meestal om 09.30 uur. Heb je hier belangstelling voor, mail dan met Anja Leeuwenhaag.
Het complete overzicht vind je hier


 
SKEELEREN

Maandagavond, van 3 april t/m 2 oktober 2023 kun je als VIJC-lid meedoen met de skeelertraining op het sportcomplex “de Leemput”, Leemputtenweg 3 in Schijndel. We beginnen om 18.30 uur met een warming-up. Er wordt getraind in verschillende groepen: jeugd, wedstrijdjeugd, (beginnende) recreanten en snelle recreanten.
NB.: bij slecht weer (een natte baan) is er geen training. Dit hoor je dan via een Whatsapp-groep.


 
BOSTRAINING

De VIJC bostrainingen vinden iedere zondagochtend plaats tussen 09.30 en 10.45 uur. Laatste training 8 oktober 2023. Zoals altijd verzamelen bij “de Bindplaats”, ons clubhuis aan de IJzeren Man (Boslaan 43, Vught). Aanmelden is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is hardloopkleding en een paar sportschoenen.

De bostraining is een heerlijke training om de zondag sportief en gezellig te beginnen. We vertrekken in twee groepen (jeugd en volwassenen) en lopen in een bescheiden tempo warm tot onze vaste plekje bij de Lunet.
De training bestaat uit loopwerk, intervaltraining, sprong- en krachtoefeningen. Beginners en gevorderden trainen samen in een groep en dat kan ook heel goed bij deze landtraining!
NB.: ook niet-schaatsers hebben het altijd prima naar hun zin.
 
Aansluitend start de eerste zaaltraining op maandagavond 9 oktober 2023.
 

Gegevens

Begin:
26 maart
Einde:
15 oktober

Locatie

Clubgebouw de Bindplaats
Boslaan 43
Vught, 5263 NX Nederland
+ Google Maps