Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstschaatsen 2023

27 december - 29 december

Leer schaatsen in de Kerstvakantie 2023 (jeugd 5 – 12 jaar)

Schaatsen kun je leren! De Vughtse IJsclub organiseert op woensdag 27 december, donderdag 28 december en vrijdag 29 december 2023 schaatslessen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Je leert dan spelenderwijs alles over de techniek van het schaatsen. Wij schaatsen op noren, maar met ijshockey of kunstschaatsen kun je prima meedoen. Alle niveaus zijn welkom !
We bieden deze lessen aan in samenwerking met Sjors Sportief waar je je ook kunt inschrijven via de Sjors Sportief-website van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Vught of St. Michielsgestel.

De lessen vinden plaats in het Sportiom te ’s-Hertogenbosch van 8-9 uur (vroege vogels-uur, kosten € 18,=) of van 9-10 uur (kosten € 24,=).
Let op: er is alleen nog plaats in het vroege vogels-uur!
Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn, om op tijd je schaatsen aan te hebben. Het is de bedoeling dat je zelf schaatsen meeneemt. Je kunt per les, ijshockeyschaatsen huren via het Sportiom, dit kan 15 minuten voor de les. Draag een trainingspak met een warm shirt eronder. Op het ijs is het dragen van HANDSCHOENEN en een HELM VERPLICHT.

Woon je in Vught, schrijf je dan =alleen nog voor het vroege vogels-uur= in via deze link.
Woon je in ‘s-Hertogenbosch, schrijf je dan in via deze link.
Woon je in Sint-Michielsgestel, schrijf je dan in via deze link.

affiche
 

Gegevens

Begin:
27 december
Einde:
29 december
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Sportiom Den Bosch