• Dit evenement is voorbij.

Uitslag en opbrengst Grote Club Actie

23 december 2020 - 27 januari 2021

Check je lotnummers
Ook in 2020 deed de Vughtse IJsclub weer mee met de Grote Club Actie 2020.
Op woensdag 9 december vond de trekking plaats, de trekkingsuitslag is dus bekend! Kopers kunnen via de lotchecker hun lotnummer(s) checken. Of kijk op dit pdf-document.

Opbrengst GCA
De Grote Club Actie heeft dit jaar een heel mooi bedrag opgeleverd voor de clubkas (en daarmee voor de jeugd). 27 leden, groot en klein, hebben loten verkocht: soms 4 loten, de beste verkoper verkocht er maar liefst 44! Naast de traditionele manier van verkopen (door het invullen van een papieren lot in het boekje) was er ook de mogelijkheid om op het boekje een QR-code te scannen, met je telefoon. Het meest succesvol was echter de digitale verkoop: verkoop via de mail of Whatsapp. Dankzij een goede tip en op verzoek van de moeder van een jeugdlid hebben we deze digitale verkoopmogelijkheid dit jaar voor het eerst geprobeerd, en dat leverde verrassend goede resultaten op!
Waar je met je papieren lotenboekje bij familie, buren en bekenden blij kon maken met een bezoek, kon je met de digitale versie ‘verder’ komen: je kon ook mensen bereiken die je niet zomaar op kon zoeken. Juist in tijden van Corona kwam deze optie goed van pas.

Ook vanuit het bestuur zelf hebben we deze digitale optie uit geprobeerd, en zo circa 267 loten kunnen verkopen: de volwassen leden hebben heel goed gereageerd op de oproep om loten te kopen, maar ook oud-leden, collega’s en zelfs een tweetal bedrijven. Deze bedrijven kochten zelfs 3 superloten, samen goed voor maar liefst 150 loten.

De totale opbrengst van € 1.648,80 (687 verkochte loten) is geweldig en nooit eerder gehaald. De dealende trend van de laatste jaren is in ieder geval doorbroken, dankzij de jeugdleden die 420 loten verkochten, de (volwassen) leden die circa 80 loten kochten en de digitale verkoop aan oud-leden, collega’s en bedrijven. 22 jeugdleden verkochten 10 loten of meer, en ontvangen in het nieuwe jaar de beloofde beloning: 2 speciaal ontworpen VIJC-bidons per persoon.

Begin:
23 december 2020