Grote Club Actie

18 oktober - 30 november

Ook in 2020 doet de Vughtse IJsclub weer mee met de Grote Club Actie. We gaan verantwoord loten verkopen.
De landelijke lotenverkoop loopt tot eind november 2020. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist in deze tijd kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Heb je meer dan tien loten verkocht? Dan ontvang je een bidon in de kleuren van de V.IJ.C. en met jouw eigen naam erop!

Begin:
Einde: