Clubkleding

De VIJC heeft herkenbare clubkleding voor schaatsen en fietsen. Deze wordt voor ons speciaal gemaakt door Bioracer en is via sponsoring goedkoper in de aanschaf. Dit geldt alleen voor actieve VIJC-leden.

Voor het bestellen heeft Bioracer voor ons een digitale bestel-mogelijkheid gemaakt.
Bestellen is nu niet meer mogelijk; we wachten op een nieuwe bestelperiode (wordt hier bekend gemaakt).

Wie nu nog schaatskleding wil bestellen, kan bij Stephan van Diepen vragen of jouw maten nog op voorraad zijn. Er zijn salopettes, jacks, trainingsbroeken met ritsen over de zijkant, wedstrijdpakken, marathonpakken, skeelerpakken, mutsen, sokken, haarbanden en bandanas/buffs!
Heb je nu nog iets nodig dan kun je hem altijd bellen of mailen. Misschien kan hij nog uit voorraad leveren: bel 06 – 2507 1598 of mail stephan@viermakelaars.nl

VIJC Broek 3D
VIJC Shirt 3D