Nieuwe clubkleding

Er is deze week nog gelegenheid om fietskleding en schaatskleding te bestellen, naar het ontwerp van de laatste twee jaar.  Wil je nog een bestelling plaatsen, reageer dan vóór 1 juni a.s.
Deze clubkleding wordt voor ons speciaal gemaakt door Bioracer/Hunter en kan door middel van sponsoring goedkoper worden aangeschaft.
Dit geldt alleen voor actieve V.IJ.C. leden.
De kleding  kan alleen in een grotere bestelling gekocht worden,  dus niet steeds per stuk. Het is onder andere daarom dat het ook even geduurd heeft voordat we weer opnieuw gaan bestellen.
De levertijd is afhankelijk van meerdere factoren. Voor de schaatskleding durven we te zeggen dat deze voor oktober binnen is, de levering van de fietskleding gaat onder normale omstandigheden ongeveer 8 weken duren.
Heb je vragen over de clubkleding of wil je clubkleding bestellen? Mail of app dan deze week en vóór 1 juni a.s. naar:

VIJC Broek 3D
VIJC Shirt 3D