Winterseizoen 2020 – 2021

Het zijn verwarrende tijden, het is niet anders.
Hieronder de besluiten die het bestuur n.a.v. de nieuwe COVID-maatregelen van 13 oktober voor de komende 4 weken heeft genomen.

SPORTIOM DEN BOSCH (baan open vanaf zondag 11 oktober):

De VIJC traint op zondag van 11 oktober 2020 t/m 21 maart 2021, alleen voor de jeugd tot 18 jaar, tussen 09.00 en 10.00 uur. De uren voor volwassen zijn i.v.m. corona afgelast en de ijsbaan is dan ook niet toegankelijk.
De jeugdtraining in de kerstvakantie (20/12, 27/12 en 3/1) gaat in principe gewoon door.
.

400-meter baan EINDHOVEN (baan open vanaf zaterdag 17 oktober):

De 400-meter baan in Eindhoven is open tijdens de normale publieksuren.
Ga je schaatsen, houd je dan goed aan de protocollen, hiervoor verwijzen we je naar de website van alle 400-meter banen in Noord-Brabant: https://www.knsbzuid.nl/corona/

Trainingsuren volwassenen (18+)
Maak zelf een afweging of je het wel of niet verantwoord vindt om te gaan schaatsen.
Schaatsen kun je tijdens de KNSB-uren op dinsdagavond of donderdagavond tussen 18.30 en 19.45 uur.
Het maximale aanbod van het aantal abonnementen (200) op de donderdagavond is bereikt. Pas na een versoepeling van de corona-maatregelen kunnen nieuwe abonnementen worden aangevraagd.
Er wordt geen collectieve training aangeboden, maar trainingsinformatie en schema’s worden voorafgaand aan de training via de Eindhoven Whatsapp-groep verstuurd. Voor toevoegen aan de app-groep: mail naar [email protected]
Op het ijs geven de trainers individueel aanwijzingen.

Jeugd (<18 jaar)
Voor jeugd <18 jaar gelden andere regels, daarom gaan de trainingen gewoon door. Ouders/verzorgers worden niet toegelaten tot het IJssportcentrum. De eerste trainingsavonden is er heerlijk geschaatst. Het was niet druk en iedereen deed zijn best om zich aan de corona-maatregelen te houden. Vanuit de baancommissie nog de volgende aanwijzingen: = graag mondkapjes meenemen op het ijs zodat je deze meteen op kunt doen als je van het ijs gaat; = let bij het uitrijden op de 1,5 meter regel; = inlopen kan vanaf 18.15 uur. Uitlopen mag niet; je moet het ijssportcentrum z.s.m. verlaten; = er is geen onderscheid tussen groepjes van hetzelfde huishouden of anderen; = de regel geen treintjes geldt voor iedereen.
.

Hieronder laten we alle te downloaden formulieren staan die je nodig hebt als je normaal gesproken met de trainingen wilt meedoen. Voor de inschrijving voor het Sportiom of voor de baan in Eindhoven kun je onderstaande formulieren gebruiken. Ben je nog geen lid, vul dan ook het inschrijfformulier in voor de jeugd of senioren (vanaf 18 jaar).
Print de formulieren uit die je nodig hebt, onderteken ze (anders is de incasso niet geldig) en stuur ze op naar het aangegeven adres.

Inschrijfformulier VIJC Sportiom 2020-2021

Inschrijfformulier VIJC di-do Eindhoven 2020-2021

inschrijfformulier lidmaatschap jeugd

inschrijfformulier lidmaatschap senioren

Vorig bericht

Volgend bericht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly