Verslag trip ISU worldcup 16 december 2018

‘s Ochtends vroeg op 16 december zijn we samen met Hans naar Heerenveen gereden, om daar naar de World Cup te kijken.

Toen we aankwamen gingen we eerst naar de b-groep kijken. Daar reden schaatsers mee die te weinig wedstrijden hadden gereden voor de a-groep, maar zeker niet minder snel waren.

Nadat alle rijders van de b-groep waren geweest, gingen we even naar het café om daar wat te drinken. Hans kwam allemaal ouders tegen van bekende rijders. Zo spraken we met de ouders van Bob de Jong, Ireen Wüst, Antoinette de Jong en Ted Jan Bloemen.

Vandaag werden de 1000 meter voor mannen en vrouwen gereden, de 3000 meter voor vrouwen en de 5000 meter voor mannen. Het waren mooie ritten met een fantastische sfeer en een paar Nederlandse winnaars.

Ook tussen de ritten door hebben we nog wat gedronken in het café. Hier zat Ireen Wüst ook wat te drinken met haar familie. Natuurlijk hebben we om een foto met haar gevraagd, en gekregen ook 🙂

Toen alle ritten er helaas al weer op zaten zijn we via de vip-ingang, na lang zoeken en rondlopen, bij het krachthonk gekomen. Onderweg naar het honk kwamen we Jorrit Bergsma tegen, met wie we natuurlijk ook op de foto zijn geweest. In het krachthonk was Jos de Vos aan het trainen. We hebben even met Jos gesproken, zijn met Lotte van Beek op de foto gegaan en zijn toen helaas weer richting de auto gelopen.

Na een super leuke dag kwamen we laat op de avond weer thuis met alleen maar goede herinneringen. We willen Hans de Vos graag nog een keer bedanken voor deze super leuke ervaring!

Door: Pieter Verhoeff en Fenna Venemans

Vorig bericht

Volgend bericht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly