Supporter van schoon!

Een 15-tal VIJC-ers heeft op 24 maart een bijdrage geleverd aan een schoner NL!

Onder de bezielende coördinatie van Astrid, zijn afgelopen zaterdag 24 maart, een 15-tal leden van de VIJC als ‘supporters van schoon’, druk bezig geweest om NL een (klein) stukje schoner te maken. Het stukje NL was dit keer de omgeving van het Sportiom in Den Bosch; onze trainingslocatie tijdens winterse zondagen.

Uitgerust met de “Gripmaster PRO” (ja, we werden uitgerust met professioneel materiaal!) werden onder andere parkeerplaatsen, wegen en velden afgestruind. Naast het feit dat het daar nu behoorlijk schoner is, is de clubkas ook op een positieve manier gespekt. Elke deelnemer krijgt nl. een kleine vergoeding die de gemeente overmaakt naar de vereniging.
Het was weer eens iets anders, maar wederom leuk en gezellig, mede door het prima ‘schoonmaak’weer. Ook werd het nog lekker, want tijdens de “koffie-thee-limonade” waren er zelfs koeken en belegde broodjes.

Wat de deelnemers betreft, zeker voor herhaling vatbaar!

Vorig bericht

Volgend bericht