Inschrijven schaatstrainingen seizoen 2021 – 2022

Nieuwe vorm van inschrijven voor de schaatstrainingen

Vanaf seizoen 2021-2022 kun je je via deze website inschrijven voor de diverse schaatstrainingen van de VIJC. Aan deze inschrijving is direct de betaling via iDeal gekoppeld.

In het winterseizoen geeft VIJC schaatstrainingen in het Sportiom in Den Bosch en op de 400-meter baan in Eindhoven. De trainingskosten zijn inbegrepen in het lidmaatschap van de VIJC; de toegang tot de ijsbanen moet extra in rekening gebracht worden.
Vul voor elk gezinslid een apart formulier in.

Voor elke soort training is er een (link naar een) apart formulier:
= Sportiom op zondag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op dinsdag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op donderdag
= alleen een trainings-abonnement Eindhoven op dinsdag èn donderdag
= basis-abonnement Eindhoven op dinsdag
= basis-abonnement Eindhoven op donderdag
= basis-abonnement Eindhoven op dinsdag èn donderdag

Wat kun je met een trainings-abonnement Eindhoven ?
Het trainings abonnement geeft alleen toegang tot de KNSB trainingsuren (18.30 – 19.45 uur) van de 400-meter baan van het IJssportcentrum in Eindhoven op dinsdag of donderdag (of beide dagen). Dit abonnement geeft geen recht op deelname aan wedstrijden (met uitzondering van het clubkampioenschap). Voor dit abonnement is ook geen KNSB-licentie nodig.

Wat kun je met een basis-abonnement Eindhoven ?
Dit abonnement geeft toegang tot de reguliere training op dinsdag- en/of donderdagavond én het recht tot deelname aan langebaan-wedstrijden in Eindhoven en Geleen én marathonwedstrijden op alle 400 meter-banen binnen het gewest. Let op! Voor dit abonnement is een wedstrijdlicentie vereist, deze dien je zelf aan te vragen, zie: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Let op, jureren!
Schaats je tijdens de KNSB uren in Eindhoven, dan dien je (of in het geval van jeugdleden een ouder) ook één keer dit seizoen te jureren bij een wedstrijd in Eindhoven. Het wedstrijdoverzicht volgt later dit seizoen en dan kun je aangeven bij welke wedstrijd je komt helpen.

Vorig bericht

Volgend bericht