Inschrijven kerstschaatsen 2019

Kerstschaatsen is de leukste manier om kennis te maken met schaatsen als sport. In 3 dagen tijdens de kerstvakantie laat onze vereniging kinderen tot 12 jaar kennismaken met schaatsen. Je hoeft geen lid te zijn; inschrijven is wel noodzakelijk omdat we elk jaar maar een beperkt aantal kinderen kunnen begeleiden.
Kerstschaatsen vindt dit jaar plaats op maandag 23, dinsdag 24 en vrijdag 27 december 2019 op de ijshockeybaan van het Sportiom in Den Bosch.

Het eerste lesuur van 8 tot 9 uur kost voor drie ochtenden 10 euro, voor het tweede lesuur van 9 tot 10 uur betaalt u 16 euro.
Alleen kinderen die op 24 december 2019 5 t/m 12 jaar zijn kunnen ingeschreven worden. Mocht uw kind b.v. net iets jonger zijn, dan kunt u mailen naar kerstschaatsen@vijc.nl en overleggen we even.

Let op: inschrijven en betalen kan alleen individueel, als u meer dan 1 kind wilt opgeven moet u voor een tweede of derde kind opnieuw inschrijven en apart betalen.

Inschrijven van uw kind(eren) kan tot 22 december via de link inschrijven kerstschaatsen. Betaling geschiedt via Ideal online betalen.

Geen schaatsen of helm? Geen probleem . Schaatsen kunt u huren bij onze schaatsclub of bij het Sportiom.

Heb je vragen, mail die naar kerstschaatsen@vijc.nl

Vorig bericht

Volgend bericht