Grote Clubactie

De Vughtse IJsclub gaat coronaproof loten verkopen

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie.
Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Dit jaar zetten we ons in voor activiteiten voor onze jeugd.
Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
De actie loopt tot eind november.

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, veilig voor zowel verkoper als koper. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructie filmpje.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met hulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!
Binnenkort ontvangen al onze jeugdleden een bericht over hoe zij op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen voor de club.

Heb je meer dan tien loten verkocht? Dan ontvang je een bidon in de kleuren van de VIJC en met jouw eigen naam erop!

Vorig bericht

Volgend bericht