Grote Club Actie 2021

Zaterdag 18 september is de Grote Club Actie weer van start gegaan. Alle leden (groot en klein) hebben toegang tot een persoonlijke actiepagina, waarmee je ook per mail of per app loten kunt verkopen. Superhandig!
De jeugdleden krijgen in principe ook een lotenboekje waarmee ze loten kunnen verkopen.
Onze leden hebben nu toegang tot het systeem van de Grote Club Actie.
Ons doel voor dit jaar is een leuk sportkamp voor de jeugd organiseren, meer aan wielrennen kunnen doen en op de ijsbanen uitstekende trainingen met de juiste materialen verzorgen.

Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt, je kunt nu heel eenvoudig online via je actiepagina loten verkopen.
Verkoop je 10 loten of meer? Dan krijg je een mooie VIJC bidon of naar keuze een paar VIJC sokken (als je maat er nog is).
Lukt het niet? Heb je geen email ontvangen? Mail naar Stephan van Diepen of app of bel met 06 2507 1598

John Schellings, Stephan van Diepen

Vorig bericht