Zomerseizoen 2021

28 maart - 28 september

Het bizarre schaatsseizoen ligt inmiddels ver achter ons en gaan wij ons richten op het zomerseizoen. In het zomerseizoen bieden wij verschillende sportvormen aan om de conditie op peil te houden voor zowel jeugd als volwassenen. Alle trainingen zullen plaatsvinden voor zover mogelijk binnen de geldende Coronamaatregelen (dus voor volwassenen in groepjes van max. 4 personen). Kunnen trainingen niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp van de desbetreffende training.

Het zomerseizoen start traditioneel met de voorjaars-ALV (ledenvergadering) èn brunch. De ALV met brunch is verplaatst naar zondag 13 juni 2021.

• Bostraining, start bij clubhuis De Bindplaats bij de IJzeren Man –> vanaf zondag 28 maart, 09.30 – 10.45 uur.
    Alle trainingen voldoen aan de geldende Coronamaatregelen. Kan de training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp van de desbetreffende training.
    De komende weken blijven wij binnen het terrein bij het clubhuis. Daar doen wij oefeningen in groepjes van maximaal 4 personen. Wij houden 1,5 m afstand van elkaar. Toiletten zijn open. Kleedkamers en kantine zijn gesloten. Je neemt zelf drinken mee.
  • Fietstraining, vanaf 28 april weer start vanaf de Bindplaats in Vught –> woensdags 18.45 – 20.15 uur.
    Ook deze training voldoet aan de geldende Coronamaatregelen. Kan de training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp. We fietsen in groepjes van max. 4 personen en doen daarnaast technische oefeningen. Wij houden 1,5 m afstand van elkaar.
  • Skeelertraining in Schijndel –> vanaf maandag 12 april, 18.30 – 19.45 uur.
    De training vindt plaats op het sportcomplex “de Leemput”, Leemputtenweg 3 in Schijndel. Ook deze training past binnen de geldende Coronamaatregelen. Kan de training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp.
    De groep tot 27 jaar mag vrij trainen. De groep 27+ traint in groepjes van maximaal 4 personen en houdt 1,5 m afstand. Kleedkamers en kantine zijn gesloten. Je neemt zelf je drinken mee. Toeschouwers zijn op het terrein niet toegestaan. Ze mogen wel meetrainen.
  • .

• Start-to-skate 2021 AFGELAST