Winterseizoen 2022 – 2023

1 januari - 20 maart

Schaatstrainingen
Alles over de schaatstrainingen (op noren) op de 400-m. baan in Eindhoven en in het Sportiom in Den Bosch vind je op deze inschrijfpagina.
Voor een half seizoen, januari – maart betaal je slechts de helft.

28, 29 en 30 december: Kerstschaatsen
De VIJC organiseerde na 2 jaar afwezigheid wegens corona weer de 3 schaatslessen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar in het Sportiom in Den Bosch. Het was een groot succes! Ook in 2023 staat het team van VIJC-vrijwilligers weer klaar.

Vrijdag 13 januari 2023: Nieuwjaarsreceptie
Vanaf 20 uur ben je van harte welkom om in De Bindplaats het nieuwe jaar in te luiden. Onder het genot van een hapje en drankje horen de leden van de VIJC dan meteen de stand van de ijs-voorspellingen van Ties W.

Zondag 12 februari 2023: BBK kampioenschappen
De VIJC organiseert 12 februari in het Sportiom de Bossche Baan Kampioenschappen.

Zaterdag 4 maart 2023: Clubkampioenschappen
Op de 400-meter baan in Eindhoven vinden deze zaterdagavond onze clubkampioenschappen plaats. Reserveer alvast deze datum. Meer informatie volgt later.

Zaaltraining Vught
Bestemd voor zowel de jeugd als volwassenen; aanmelding is niet nodig.
Zoals bij de meeste trainingen hoef je geen goede schaatser te zijn of een goede conditie te hebben om mee te kunnen doen. De trainingen worden wel pittiger in de loop van het schaatsseizoen, maar dat hoeft geen belemmering te zijn. Je kan er altijd voor kiezen een oefening in te korten of over te slaan.
Schone gymschoenen zijn vereist. Na afloop kan je douchen. Wel zelf je handdoek meenemen.
Waar?
in de gymzaal Voorburg op terrein van Reinier van Arkel in Vught.
Wanneer ?
Elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Laatste training maandag 20 maart 2023.

Begin:
Einde: