Wielerploegentijdrit 2019

21 september | 09:30 - 16:00

Op zaterdag 21 september 2019 organiseert de Vughtse ijsclub (VIJC) “De IJzeren Man” alweer voor de 23e keer haar jaarlijkse wielerploegentijdrit. In de voorgaande afleveringen hebben we onder andere al de “crème de la crème” van de Brabantse schaats-/wielerclubs aan de start gezien, maar ook teams van buiten Brabant weten Vught steeds vaker te vinden. Ook verschillende pupillen-, jeugdteams en damesteams zijn weer serieus in training, want iedereen wil graag meedoen. Een ploeg bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers.

Ons motto’s: meedoen is belangrijker dan winnen; teamgeest is belangrijk, niveau niet.

Het parcours bestaat in totaal uit ruim 7 km nagenoeg rechte asfaltweg (met een aantal “sluizen/drempels”), met aan de uiteindes een lusje klinkerweg aan de Vughtse kant en een scherp keerpunt aan de Boxtelse kant. De afstanden, die gereden dienen te worden, zijn afhankelijk van de leeftijdscategorie, en liggen tussen de 2 ronden (ruim 14,5 km voor pupillen) en 6 ronden (ruim 44 km voor senioren).

Meer informatie en/of inschrijven kan door een bericht te sturen naar tijdrit@live.com

Aanmelding kan tot uiterlijk 11 september 2019!

Maar bedenk wel: VOL = VOL

Datum: