update seizoen 2020 – 2021

12 januari - 28 maart

Zaaltrainingen in sporthal Voorburg (Reinier van Arkel) in Vught liggen stil, tenminste t/m dinsdag 9 februari.

Trainingen in het Sportiom, ‘s-Hertogenbosch:
het Sportiom is gesloten t/m tenminste dinsdag 9 februari 2021.

400-meter baan EINDHOVEN:
Voor recreatief schaatsen (in de vrije uren) is de 400-meter baan tenminste t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.
Dus ook geen schaatsen zaterdagmorgen.

Tijdens onze trainingsuren is de 400-meter baan dinsdagavond en donderdagavond wel open, tussen 18.30 en 19.45 uur. Zie ook ijssportcentrum.nl. Maak voor jezelf een afweging of je het wel of niet verantwoord vindt om te gaan schaatsen. Er wordt geen collectieve training aangeboden, maar de ijsbaan is tijdens het trainingsuur wel toegankelijk voor abonnementhouders.
Individuele trainingsinformatie wordt voorafgaand aan de training via de Eindhoven Whatsapp-groep verstuurd. Voor toevoegen aan de app-groep: mail naar [email protected]

LET OP:
er wordt streng gecontroleerd op het naleven van de corona-regels. Er mag absoluut niet in treintjes worden gereden. Spreek elkaar aan op het naleven van de maatregelen. Dit is in ieders belang. Geniet van wat nog wel kan en blijf gezond!

Nogmaals, ga je schaatsen, houd je dan goed aan de protocollen. Voor de 400-meter banen verwijzen we je naar de website www.knsbzuid.nl/corona/.

Vanuit de baancommissie nog de volgende dwingende regels:

• neem je mondkapje mee op het ijs zodat je deze meteen op kunt doen als je van het ijs gaat;
  • let bij het uitrijden op de 1,5 meter regel;
  • inlopen kan vanaf 18.15 uur. Uitlopen mag niet; je moet het ijssportcentrum z.s.m. verlaten;
  • niet in treintjes rijden en dit geldt voor iedereen.

Zaaltraining Vught:
De sportzaal in Vught blijft tenminste t/m dinsdag 9 februari gesloten.
Maar… Frans Dotinga verzorgt weer virtuele zaaltrainingen via Skype, iedere maandagavond om zeven uur. Meer informatie op de pagina Zaaltraining. Meld je aan via de email: [email protected]

Gebruik clubhuis De Bindplaats: vanwege de geldende maatregelen is het clubhuis gesloten.

Begin:
Einde: