Laden Evenementen

« Alle Evenementen

update seizoen 2020 – 2021

17 oktober 2020 - 17 april 2021

Agenda:

Maandag 19 oktober: Frans Dotinga verzorgt weer de virtuele zaaltrainingen via Skype, iedere maandagavond om zeven uur, zie ook zaaltraining. Meld je aan via de email: [email protected]

Vanaf zondag 18 oktober: training Sportiom in Den Bosch, maar dan alleen het jeugd-uur van 09.00 tot 10.00 uur. De twee andere uren voor volwassenen hebben we moeten schrappen. Het is in het Sportiom niet mogelijk verantwoord in (veel) groepjes van max. 4 personen te trainen en dan de benodigde afstand te handhaven. Zie winterseizoen

Vanaf dinsdag 20 oktober en donderdag 22 oktober: training Eindhoven: het bestuur voor de volgende 4 weken het volgende besloten over de Eindhoven-trainingen:
Volwassenen Eindhoven(18+)
Maak zelf een afweging of je het wel of niet verantwoord vindt om te gaan schaatsen.
Er wordt geen collectieve training aangeboden, maar de ijsbaan is tijdens het trainingsuur wel toegankelijk voor abonnementhouders. Via de VIJC Eindhoven-groeps app krijg je tevoren trainingsaanwijzingen en schema’s toegestuurd. Op de baan zelf geven de trainers individuele aanwijzingen.


Jeugd Eindhoven(<18 jaar)

Voor jeugd <18 jaar gelden andere regels, daarom gaan hun trainingen gewoon door. Ouders/verzorgers worden niet toegelaten tot het IJssportcentrum. .

Ga je schaatsen houd je dan goed aan de protocollen, hiervoor verwijzen we je naar de website www.knsbzuid.nl/corona/.

Gegevens

Begin:
17 oktober
Einde:
17 april 2021
Evenement Categorie├źn:
,
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly