• Dit evenement is voorbij.

CHALLENGE: laatste dag !

11 september | 07:08 - 20 september | 19:41

Helaas ging de ledendag op 12 september niet door.  Binnen de beperkingen die voor ons allemaal gelden in verband met het Corona virus is het niet mogelijk en verantwoord deze activiteit te laten plaatsvinden.

Gelukkig hebben we een alternatief. Het organisatie comité heeft onder water (dus eigenlijk onder het ijs) gewerkt aan een andere invulling. Geen pub-quiz zoals aan het begin van het zomerseizoen maar een uitdagende doe-activiteit die iedereen zelf kan uitvoeren.

Dus geen ledendag maar een hele ledenweek! Zoals gezegd een Corona veilig alternatief, voor jou alleen of met enkele medeleden. Goed te combineren met onze fiets- en skeeleractiviteiten …
En als speciaal onderdeel van deze ledenweek, hebben we volgende week maandag 14 september 18.30u de clubkampioenschappen skeeleren op de skeelerbaan in Schijndel. Als je lekker mee wilt doen, dan hoef je alleen op tijd te komen en je skeelers mee te nemen. Of kom aanmoedigen (natuurlijk wel op 1,5m).

Voor de challenge ga je het volgende doen:

1. Verzamel de negen puzzelstukjes
2. Maak per locatie een mooie/leuke/gekke foto van jezelf en het puzzelstukje
3. Kom tot de eindoplossing

De oplossing kun je, liefst ook tussendoor, sturen naar ons favoriete e-mail adres  [email protected]
De challenge start vrijdag 11 september bij zonsopgang (07:08 uur) en sluit exact op 20 september bij zonsondergang (19.41 uur).
De oplossing moet dan ook echt binnen zijn!
De winnaar is origineel, heeft veel (alle?) puzzelstukjes en natuurlijk de eindoplossing ☺. We hebben een goed gevulde prijzenpot, vooral als je met beide voeten op de grond blijft staan!

Heel veel plezier!

DE AANWIJZINGEN:

1. Een lid van eer die vooral bezocht wordt als de glissers bot worden woont op 51,6532 breedte en 5,2852 lengte. De straatnaam kent twee letters identiek na elkaar. Bewaar deze!
2. “Prachtig maar weerloos” op 51,6505 en 5,2612. Onthoud de tweede letter van het tweede gele woord.
3. Op het trainingsgebied voor de zondagochtend op 51,6553 en 5,2705 staat in het blauw trots de onderste laag uit onze politieke bestuursstructuur te stralen. We zoeken de letter uit het alfabet die voor de 7de letter van deze trots staat.
4. Van water tot ijs alles tref je aan op 51,700736 en 5,327573. Loop de trap maar op en zet de kraan maar open….echt even zoeken!
5. Dit is een jonge “Groote” plek waar je snel kunt schaatsen (51,739207 en 05,375759).
Aan het einde van de weg vind je de oplossing – wel even zoeken. Vertil je niet aan de blokken.

6. 74A – 90A, asfalt- beton, 80-90-100-110, hier is alles te zien. Coördinaat 51,6347 – 5,4221

7. Op 2, 6, 8, en soms zelfs 10. Is het Oud of Nieuw…. Kijk even op de achterkant.

8. Hij zou ook kapper kunnen zijn. Maar wie hem goed kent, weet dat dat bij hem niet kan. Zoek op 51,6616 en 5,3760

9. Let op je gaat nu de grens over. Een van de trainers is dan bijna thuis. Kijk eens goed rond.

Dat waren de aanwijzingen – Veel succes !!

Begin:
11 september | 07:08