Laatste Corona nieuws

12 januari - 28 maart

Dinsdag 12 januari heeft de Nederlandse regering de lock-down t/m 9 februari verlengd.
Dit heeft de volgende gevolgen:

SPORTIOM DEN BOSCH
Het Sportiom blijft gesloten t/m tenminste dinsdag 9 februari 2021.

400-meter baan EINDHOVEN:
Voor recreatief schaatsen (in de vrije uren) is de 400-meter baan t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.

Tijdens onze trainingsuren is de 400-meter baan dinsdagavond en donderdagavond wel open, tussen 18.30 en 19.45 uur. Zie ook ijssportcentrum.nl.
Maak zelf een afweging of je het wel of niet verantwoord vindt om te gaan schaatsen.
Het maximale aanbod van het aantal abonnementen (200) op de donderdagavond is bereikt. Pas na een versoepeling van de corona-maatregelen kunnen nieuwe abonnementen worden aangevraagd.
Er wordt geen collectieve training aangeboden, maar trainingsinformatie en schema’s worden voorafgaand aan de training via de Eindhoven Whatsapp-groep verstuurd. Voor toevoegen aan de app-groep: mail naar [email protected]

LET OP:
er wordt streng gecontroleerd op het naleven van de corona-regels. Er mag absoluut niet in treintjes worden gereden. Spreek elkaar aan op het naleven van de maatregelen. Dit is in ieders belang. Geniet van wat nog wel kan en blijf gezond!

Vanuit de baancommissie nog de volgende dwingende regels:

• neem je mondkapje mee op het ijs zodat je deze meteen op kunt doen als je van het ijs gaat;
  • let bij het uitrijden op de 1,5 meter regel;
  • inlopen kan vanaf 18.15 uur. Uitlopen mag niet; je moet het ijssportcentrum z.s.m. verlaten;
  • niet in treintjes rijden en dit geldt voor iedereen.

Zaaltraining Vught:
De sportzaal in Vught blijft t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.
Fysieke zaaltrainingen in Vught zijn dus niet mogelijk. Frans Dotinga verzorgt weer een uur lang virtuele zaaltrainingen via Skype, iedere maandagavond om zeven uur. Meer informatie op de pagina Zaaltraining. Meld je aan via de email: [email protected]

Gebruik clubhuis De Bindplaats: vanwege de geldende maatregelen is het clubhuis gesloten.

Begin:
Einde: