• Dit evenement is voorbij.

Laatste Corona nieuws

23 maart - 20 april

Dinsdag 23 maart heeft de Nederlandse regering de lock-down tot 28 april verlengd.

Dit heeft voor ons de volgende gevolgen: alle trainingen vinden plaats binnen de geldende Coronamaatregelen. Kan een training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp van de desbetreffende training.

Bostraining vanaf zondag 28 maart, 09.30 – 10.45 uur vanaf De Bindplaats
Voor kinderen start de bostraining op zondag 11 april.
Wij houden ons aan het coronaprotocol en dat betekent dat we nog niet naar het bos gaan maar binnen de hekken van het clubhuis De Bindplaats blijven en daar in groepjes van max. 4 personen een circuittraining doen op 1,5 m van elkaar. Neem zelf je drinken mee. Toiletten zijn open maar de kleedkamers zijn dicht.
De volwassenen en jeugd trainen apart.

Fietstraining vanaf woensdag 31 maart, 18.45 – 20.15 uur, en vanaf 28 april weer met start vanaf de Bindplaats in Vught.
Ook deze training voldoet aan de geldende Coronamaatregelen. Kan de training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp. We fietsen in groepjes van maximaal 4 personen en doen daarnaast technische oefeningen. Wij houden 1,5 m afstand van elkaar.

Skeelertraining vanaf maandag 12 april, 18.30 – 19.45 uur in Schijndel
Ook deze training vindt plaats voor zover binnen de geldende Coronamaatregelen toelaatbaar. Kan de training niet doorgaan, dan wordt dat gemeld via de groepsapp van de desbetreffende training.
De groep tot 27 jaar mag vrij trainen. De groep 27+ traint in groepjes van maximaal 4 personen en houdt 1,5 m afstand. Kleedkamers en kantine zijn gesloten. Je neemt zelf drinken mee. Toeschouwers zijn op het terrein niet toegestaan. Ze mogen wel meetrainen

Gebruik clubhuis De Bindplaats: het clubhuis blijft tot nader order gesloten.

Begin:
Einde: