Corona nieuws per 26 juni

26 juni - 26 september

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 gelden gelukkig weer ruimere corona-regels.
Kort samengevat betekent dit voor de VIJC:

• buiten trainingen (sporten) zijn nu onbeperkt mogelijk. Daarbij hoef je geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen.
  • Bij trainingen en wedstrijden is weer publiek toegestaan. Toeschouwers moeten wel 1,5 meter afstand van elkaar houden.
    Dit geldt ook voor spelers en begeleiders voor en na de training of wedstrijd. De 1,5 meter afstand geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Wedstrijden mogen weer georganiseerd worden voor alle leeftijden. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitensportaccommodaties
  • de Bindplaats is gewoon open.

Bostraining vanaf zondag 28 maart, 09.30 – 10.45 uur vanaf De Bindplaats

Fietstraining vanaf woensdag 31 maart, 18.45 – 20.15 uur vanaf de Bindplaats in Vught
We fietsen in diverse groepjes en doen daarnaast technische oefeningen.

Skeelertraining vanaf maandag 12 april, 18.30 – 19.45 uur in Schijndel, sportcomplex De Leemput, Leemputtenweg 3

Begin:
Einde: