• Dit evenement is voorbij.

Jeugdtraining of een wedstrijd di. 28 december

28 december 2021 | 07:30 - 09:00

Vught: jeugd – ochtendtraining
Na het slechte nieuws van afgelopen week dat alle trainingen op on-hold zijn gezet, hebben de trainers toch iets leuks bedacht. Op 28 december tussen 09:00 en 10:15 uur verzorgen ze een buiten-training bij het VIJC-clubhuis de Bindplaats.
Je wordt bij het toegangshek ontvangen en daar kan je om kwart over tien weer opgehaald worden.
Als je wilt komen, mail dat even aan de jeugd-coördinator zodat de trainers weten hoeveel leden er komen.
Ook op zondagmorgen 2 en 9 januari zijn er plannen voor een training maar als dit definitief is, wordt dat in de jeugd-appgroep bevestigd en lees je dat op deze website.

Eindhoven: jeugd – wedstrijd
Wil je niet trainen maar meteen een wedstrijd rijden ? Dat kan: op dinsdag 28 december tussen 07.30 en 09.00 uur wordt er een wedstrijd voor jeugd t/m 17 jaar georganiseerd. De inschrijving zal zo snel mogelijk opengaan via de kalender op www.knsbzuid.nl.

Let op de volgende regels:
• Wedstrijd van 7:30 tot 9:00 uur.
• Uiterlijk om 9:20 uur dient iedereen het IJssportcentrum te hebben verlaten.
• Geen publiek toegestaan.
• Mondneusmasker verplicht tot aan het ijs vanaf 13 jaar.
• Kleedkamers zijn gesloten.

En verder:
• Ben je 18 jaar of ouder, dan word je gecontroleerd op je Corona Toegangsbewijs (CTB). Zorg er dus voor dat je je QR-code, je ID-bewijs en je schaatsabonnement kunt laten zien in de aankomsthal.
• Wedstrijden zijn alleen toegestaan voor jeugd tot en met 17 jaar oud.
• Publiek is niet toegestaan.
• Maximaal toegestaan is één begeleider indien noodzakelijk. Ook voor hen gelden bovenstaande regels.
• De kleedkamers en horeca zijn dicht.

Voor vragen: mail naar ons Baancommissielid, Aad Geers

Datum: