• Dit evenement is voorbij.

Inschrijven voor het winterseizoen

1 september - 20 september

INSCHRIJVEN WINTERSEIZOEN 2020 – 2021 vòòr 20 september

Je hebt je misschien afgevraagd of het wel corona-veilig is om weer naar de ijsbaan te gaan voor een training of gewoon rondjes rijden. Ons antwoord is: in principe “Ja” , als we ons aan de regels houden. Met de protocollen in de hand slagen we er in om gezonde inspanning en ontspanning op het ijs te bieden.
Ben je benieuwd wat de algemene richtlijnen zijn, dan kun je die vinden via knsb.nl of nocnsf.nl. Op de ijsbaan zie je vanzelf instructies die nodig zijn om ook in coronatijd veilig en gezond te kunnen sporten.

Inschrijven bij de VIJC is mogelijk tot 20 september 2020: zie de mail die je als lid ontving van Ronald. Maar je kunt de formulieren voor Eindhoven of het Sportiom ook vanaf deze pagina downloaden. Ben je nog geen lid, gebruik dan ook het inschrijfformulier voor de jeugd of senioren (vanaf 18 jaar). Zie onderaan de pagina.
Print ze uit, onderteken ze (anders is de incasso niet geldig) en stuur ze op naar het aangegeven adres.

SPORTIOM DEN BOSCH (baan open vanaf zondag 11 oktober):

De VIJC traint op zondag van 11 oktober 2020 t/m 21 maart 2021 op 3 verschillende uren in het Sportiom:
• 1e uur: 09.00 – 10.00 uur (jeugd)
• 2e uur: 10.00 – 11:00 uur (volwassenen)
• 3e uur: 18.45 – 19.45 uur (volwassenen)

Uitzondering: In de kerstvakantie (20/12, 27/12 en 3/1) is er één gezamenlijke training van 9.00-10.00 uur, de overige trainingsuren vervallen.

400-meter baan EINDHOVEN (open vanaf zaterdag 17 oktober):
De VIJC geeft vanaf 20 oktober training op de ijsbaan in Eindhoven tijdens de speciale trainingsuren van de KNSB.
Deze zijn op:
= Dinsdag van 18.30-19.45 uur (ca. 20 keer)
= Donderdag van 18.30-19.45 uur (ca. 20 keer)
Uitzondering: er is geen training op 24 en 31 december i.v.m. kerst en oudjaar.

Je kunt voor deze trainingen kiezen uit twee verschillende abonnementen, afhankelijk van of je wel of geen wedstrijden wil schaatsen. De basis is een trainings-abonnement Eindhoven met toegang tot de reguliere training op dinsdag- en/of donderdagavond. Dit abonnement geeft geen recht op deelname aan wedstrijden. Wil je dat wel, dan is een KNSB-licentie nodig.

Covid-19
Wij hebben de ijsbanen gevraagd wat het beleid is indien de banen in verband met Covid-19 moeten worden gesloten. De eerste twee weken zijn voor rekening van de deelnemers. Daarna volgt restitutie; de hoogte is uiteraard afhankelijk van de sluitingsdatum.

Inschrijfformulier VIJC Sportiom 2020-2021

Inschrijfformulier VIJC di-do Eindhoven 2020-2021