• Dit evenement is voorbij.

Brainstorm-avond

7 oktober | 20:00 - 22:00

We staan voor een nieuw seizoen, waarin veel gaat gebeuren, en waarin we ook voor een aantal uitdagingen staan. Niet alleen vieren we het mooie 80-jarig bestaan van VIJC, we mogen en moeten ook naar de toekomst kijken. Tijdens de ALV is al gebleken dat we na moeten denken over waar we met de vereniging naar toe willen, welke soorten trainingen we belangrijk vinden, en hoe we samen de vereniging draaiende houden.
Als bestuur willen we werken aan een beleidsplan, waarvoor we uiteraard jullie inbreng nodig hebben. Wat vinden jullie, de leden van VIJC belangrijk?
Daarom willen we bijeenkomen op een brainstorm avond: donderdag 7 oktober, om 20:00 uur in het clubhuis aan De IJzeren Man. Probeer te komen, we zien je graag verschijnen om op deze avond in maximaal 2 uur van gedachten te wisselen.

Datum:
Tijd: