Baanwielrennen clinic

11 december | 14:30 - 17:00

Op zondag 11 december heeft de VIJC voor haar leden vanaf 14:30 uur het Velodrome in Amsterdam afgehuurd voor een clinic. Onder professionele begeleiding van trainers maken we kennis met het baanwielrennen.

Vanaf een half uur voor aanvang worden we ontvangen door een Velodrome trainer. Die tijd gebruiken we voor het gereed maken van de baanfietsen, een uitleg over de clinic en een eerste kennismaking met het rijden op de baan. Je zult merken hoe makkelijk het is om op dit snelle hout te fietsen. Aan het eind van de clinic draai je moeiteloos je rondjes op de piste en voel je wat de 6-daagse renners beleven.
De houten wielerbaan staat exclusief voor VIJC-leden ter beschikking en is dus vanaf 14 uur voor ons open.
De kosten bedragen € 35,- per persoon, inclusief verplichte fietshuur. Wil je deelnemen aan de clinic, meld je aan en betaal via deze link

Datum:
Tijd: