• Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering 25 november

25 november | 20:00 - 21:00

Woensdag 25 november 2020 vindt de Algemene Ledenvergadering van de Vughtse IJsclub plaats. Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk samen te komen in het clubhuis en daarom heeft het bestuur gekozen voor een korte online vergadering via Teams. Alle leden hebben de stukken via de email ontvangen. Voor vragen kun je contact met het bestuur opnemen, [email protected]

Daarnaast is een stemformulier online gezet, zie je email van 17 november. Leden vanaf 16 jaar kunnen t/m 24 november stemmen over het verslag van de vorige ALV, de jaarrekening 2019/2020, de begroting 2020/2021 en het benoemen van de voorgedragen bestuursleden. Ook aanmelding voor de algemene ledenvergadering, het aanleveren van vragen voor de rondvraag, en kandidaatstelling voor de kascontrolecommissie gaat via dit formulier. Na aanmelding krijg je het Teams-linkje toegestuurd.

Datum:
Tijd: