Corona – nieuws

Overzicht vanaf 12 januari 2021:

Zaaltraining: de training in sporthal Reinier van Arkel, Vught ligt stil, tenminste t/m dinsdag 9 februari

Fysieke zaaltrainingen in Vught zijn dus niet mogelijk. Maar Frans Dotinga verzorgt weer virtuele zaaltrainingen via Skype, iedere maandagavond om zeven uur. Meer informatie op de pagina Zaaltraining. Meld je aan via de email: [email protected]

Den Bosch, Sportiom:
Het Sportiom is tenminste t/m dinsdag 9 februari 2021 gesloten.

Eindhoven, 400-meter baan:
Voor recreatief schaatsen (in de vrije uren) is de 400-meter baan gesloten.

Tijdens onze trainingsuren is de 400-meter baan dinsdagavond en donderdagavond wel open, tussen 18.30 en 19.45 uur. Zie ook ijssportcentrum.nl. Maak voor jezelf een afweging of je het wel of niet verantwoord vindt om te gaan schaatsen. Er wordt geen collectieve training aangeboden, maar de ijsbaan is tijdens het trainingsuur wel toegankelijk voor abonnementhouders.
Individuele trainingsinformatie wordt voorafgaand aan de training via de Eindhoven Whatsapp-groep verstuurd. Voor toevoegen aan de app-groep: mail naar [email protected]

LET OP:
er wordt streng gecontroleerd op het naleven van de corona-regels. Er mag absoluut niet in treintjes worden gereden. Spreek elkaar aan op het naleven van de maatregelen. Dit is in ieders belang. Geniet van wat nog wel kan en blijf gezond!

Vanuit de baancommissie nog de volgende dwingende regels:

• neem je mondkapje mee op het ijs zodat je deze meteen op kunt doen als je van het ijs gaat;
  • let bij het uitrijden op de 1,5 meter regel;
  • inlopen kan vanaf 18.15 uur. Uitlopen mag niet; je moet het ijssportcentrum z.s.m. verlaten;
  • niet in treintjes rijden en dit geldt voor iedereen.

Ga je schaatsen, houd je dan goed aan de protocollen. Voor de 400-meter banen verwijzen we je naar de website www.knsbzuid.nl/corona/.

.

Gebruik clubhuis De Bindplaats:
het clubhuis is gesloten.

Vorig bericht

Reactie verzenden