Corona, de status vanaf 26 juni en 25 sept. 2021

Vanaf zaterdag 25 september 2021 zijn voor de VIJC alle corona-maatregelen opgeheven. Dat betekent o.a. voor de Wielerploegen-tijdrit op die dag dat de afstandsregel van 1,5 meter gelukkig niet meer geldt.

Vorig bericht:

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 gelden gelukkig weer ruimere corona-regels.
Kort samengevat betekent dit voor de VIJC:

• buiten trainingen (sporten) zijn nu onbeperkt mogelijk. Daarbij hoef je geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen.
  • Bij trainingen en wedstrijden is weer publiek toegestaan. Toeschouwers moeten wel 1,5 meter afstand van elkaar houden.
    Dit geldt ook voor spelers en begeleiders voor en na de training of wedstrijd. De 1,5 meter afstand geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar.
  • Wedstrijden mogen weer georganiseerd worden voor alle leeftijden. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitensportaccommodaties
  • de Bindplaats is gewoon open.

Vorig bericht

Volgend bericht