Clubkampioenschap skeeleren 2020

Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden werd maandag 14 september ons clubkampioenschap skeeleren verreden. En hier vind je de 2020 Clubkampioenschap skeeleren uitslag.

Kijk je via [Nieuws], klik dan eerst hierboven op de blauwe kopregel.

Maandenlang is er intensief gewerkt aan de techniek (op de weg en op de skeelerbaan), aan de conditie en is er soms ook nog fors geïnvesteerd in materiaal: wielen, schoenen en strakke pakken. Dit alles heeft geresulteerd in een reeks spannende wedstrijden, met soms verrassende prestaties, zoals die van Dries en Berthold op de korte ronde. We gebruiken hier en in de uitslagen alleen de voornamen: zij die er bij waren weten wie het zijn. De thuisblijvers kregen overigens weer ongelijk, want dankzij de gemotiveerde deelnemers, (onschuldige) valpartijen, af en toe een valse start (of niet?), slimme blocks in de bocht en veelal een sterk verbeterde techniek van de deelnemers waren de wedstrijden een waar spektakel.

Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen, maar op de meeste deelnemers krijgt de (leef)tijd totaal geen vat. Daarom geven we de wedstrijdtijden aan in seconden.

Vorig bericht

Volgend bericht