Boslidmaatschap

Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan alle bostrainingen op zondag-ochtend vanaf April tot begin van de zomer. Inclusief deelname afsluitende brunch en deelname ledendag. Dit lidmaatschap staat open voor ouders van leden, vriend/vriendinnetje van leden en schaatsers van andere verenigingen die deze training bij ons willen volgen. De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen 25€ per seizoen.
We trainen op zondag ochtend in drie groepen: volwassenen, wedstrijdjeugd en jeugd, met ieder hun eigen trainers. Gedurende de zomervakantie kunnen groepen samengevoegd worden. De trainingen starten om 09.30 en eindigen om 11.00. Daarna kan een kopje koffie gedronken worden met uitzicht op de IJzeren Man.

We hopen hiermee vooral de ouders van onze jeugdleden te stimuleren hun kinderen niet alleen naar de training te brengen maar ook de wachttijd sportief goed door te brengen.

Wil je ook skeeleren en fietsen in de zomer? Word dan volwaardig lid van de Vughtse IJsclub. Je kan dan deelnemen aan ALLE trainingen.

Aanmelden voor dit bos-zomer-lidmaatschap en voor een volwaardig lidmaatschap kan bij de opening van het zomerseizoen in ons clubhuis ‘De Bindplaats’ in Vught of door een mail naar vijc.bestuur@live.com.