Zomer-lidmaatschap

Speciaal voor familieleden en partners van onze leden die niet schaatsen, maar het wel leuk vinden om met onze zomertrainingen mee te doen, hebben we het zomerlidmaatschap in het leven geroepen. Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan alle skeeler-, fiets- en bos/veldtrainingen vanaf april tot het einde van het zomerseizoen. Inclusief deelname aan de ledendag.
De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen € 30,- voor de jeugd en € 50,00 voor volwassenen. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Over de bostraining:
We trainen op zondagochtend vanuit ons clubhuis “De Bindplaats” aan de IJzeren Man (Boslaan 47, Vught) in principe in drie groepen: volwassenen, wedstrijdjeugd en jeugd, met ieder hun eigen trainers. De trainingen starten om 09.30 en eindigen om kwart voor 11. Daarna kun je een kopje koffie drinken met uitzicht op de IJzeren Man. We hopen hiermee vooral de ouders van onze jeugdleden te stimuleren hun kinderen niet alleen naar de training te brengen maar ook de wachttijd sportief door te brengen. Trainingen zijn gevarieerd met statische en dynamische oefeningen waarbij iedereen naar eigen kunnen meedoet. Het enige wat je nodig hebt, is hardloopkleding en een paar sportschoenen.
En is het lekker (warm) weer, dan nemen de liefhebbers een frisse duik in de IJzeren Man.

Meld je aan via een email naar vijc.bestuur@live.com.