Baanwielrennen-clinic

Het einde van ons fietsseizoen werd wat geteisterd door slecht weer dus daarom nog een extra binnen activiteit georganiseerd.
Op zondag 11 december hebben we om 14:30 het Velodrome in Amsterdam afgehuurd voor een clinic. Onder professionele begeleiding van trainers maken we kennis met baanwielrennen.

De baanclinic bestaat uit ontvangst van de deelnemers door een Velodrome trainer vanaf een half uur voor aanvang van de clinic. Die tijd gebruiken we voor het gereed maken van de baanfietsen, een uitleg over de te volgen baanfietsclinic en een eerste ervaring opdoen met het rijden op de baan. Je zult merken hoe makkelijk het is om op dit snelle hout te fietsen. Aan het eind van de clinic zult je moeiteloos je rondjes draaien op de piste en voelen wat de 6-daagse renners beleven.
Afhankelijk van ons niveau kan de trainer tijdens de clinic besluiten nog een aantal extra oefeningen uit te voeren.
De houten wielerbaan staat tijdens uw clinic exclusief voor ons ter beschikking onder leiding van een ervaren trainer; er zullen buiten ons geen anderen gebruik van maken van de baan.
Het Velodrome zal dus vanaf een half uur voorafgaande aan de clinic voor ons open zijn.
Vanaf 15 deelnemers bedragen de kosten € 35,- per persoon, inclusief verplichte fietshuur. Wil je deelnemen aan de clinic, schrijf je dan hieronder in en betaal meteen € 35,-

Te betalen bedrag € -

Voor vragen kun je altijd contact met het bestuur opnemen, emailadres: vijc.bestuur@live.com
 
En wil je alvast zien hoe het niet moet, kijk dan op youtube