Aanmelding ledendag 80-jarig bestaan

Jubileumdag zaterdag 16 oktober 2021

Op onze oprichtingsdatum en tevens het begin van het nieuwe schaatsseizoen (16 oktober) vindt de Jubileumdag plaats.

• In de ochtend gaan we samen van 10:00 – 11:30 schaatsen in Eindhoven. Je koopt zelf een kaartje aan de kassa. Je gaat je eerste rondjes rijden, krijgt de eerste aanwijzingen en ontdekt of je in de zomer actief genoeg bent geweest. Na afloop van het schaatsen staat om 12:30 op het clubhuis soep met pannenkoeken klaar voor de schaatsers.
  • Om 13:30 starten voor iedereen die zich aangemeld heeft de jubileum activiteiten. Dit begint met een actieve middag waarin we elkaars kennis en vaardigheden testen. Vervolgens staan we een moment stil bij ons 80-jarig bestaan en sluiten we af met een BBQ. We willen ook graag de ouders van de jeugdleden hartelijk uitnodigen om vanaf 16:00 aan te sluiten en deel te nemen aan de BBQ om trainers, andere leden en ouders beter te leren kennen.

Kosten voor de ledendag met barbeque:
Volwassenen betalen € 10,=
Jeugdleden betalen € 5,=
Niet-leden betalen voor de BBQ (vanaf 16.00 uur) € 15,=

Wij schrijven ons in met
:
Totaal: € -
Te betalen bedrag € -
Voor vragen kun je contact met de organisatie opnemen,emailadres: ledendag@vijc.nl

Vorig bericht

Volgend bericht